sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

09.07.23 Su Laajalammen Sale ryöstettiin

 

Mikkelin Laajalammen Sale ryöstettiin lauantaina, tekijä uhkasi myyjää vasaralla – Poliisi otti epäillyn kiinni maastosta

Tekijä oli naamioitunut ja uhkasi myyjää vasaralla.

Mikkelissä ryöstettiin Laajalammen Sale lauantaina iltapäivällä. Poliisi sai hälytyksen ryöstöstä noin kello 14.14 aikaan.

Kauppaan tuli naamioitunut mieshenkilö, joka meni kassoille ja yritti avata lukittua kassakonetta. Kassoilla ei ollut tapahtumahetkellä henkilökuntaa eikä asiakkaita.

Tekijä sai myyjän avaamaan kassakoneen uhkaamalla häntä vasaralla. Ryöstösaaliiksi hän sai pienehkön summan käteistä rahaa.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Poliisi haravoi lähialuetta ja tavoitti maastosta tuntomerkkeihin sopivan henkilön. Henkilö otettiin kiinni maastosta pienen takaa-ajon jälkeen. Hänen hallustaan löydettiin epäilty tekoväline sekä käteistä rahaa.

Vuonna 2003 syntynyttä mieshenkilöä epäillään törkeästä ryöstöstä. Epäilty tekijä on pidätetty.

Kaupan henkilökunnalle järjestettiin kriisiapua tapahtuneen jälkeen.

Länsi-Savon tietojen mukaan Laajalammen Salen pihalla nähtiin useita poliiseja sekä vartiointiliikkeen auto. Kauppa oli myös suljettu asiakkailta. Itä-Suomen poliisikeskuksesta vahvistettiin kolmen jälkeen päivällä, että Laajalammella on käynnissä poliisitehtävä, mutta alkuun poliisi ei kertonut yksityiskohtia.

Laajalammen Sale on ollut otsikoissa useasti. Kovan onnen lähikauppa on ryöstetty viime vuosina useita kertoja.

Osuuskauppa Suur-Savo lisää vartiointia Laajalammen Salessa – Kauppa on ryöstetty vuosien aikana useasti

Laajalammen Salesta poistettiin käteisellä maksaminen helmikuussa vuonna 2022, mutta se otettiin takaisin käyttöön jo saman vuoden elokuussa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti